Arbori si arbusti ornamentali de vanzare – Pepiniera Gradina Verde

Pepiniera Gradina Verde se ocupa cu producerea si comercializarea plantelor pentru gradina. Arbori si arbusti ornamentali, conifere decorative, plante perene, pomi si arbusti fructiferi.

In general plante care se planteaza in gradina si care cresc fara a fi necesare masuri speciale de protectie in climatul specific nordului Moldovei. Acest climat este caracterizat de ierni aspre si veri secetoase. Deci plantele produse sau aclimatizate la Dorohoi vor fi compatibile cu specificul climatic din toata tara, incepand de la malul marii pana la altitudini montane.

Nu veti gasi la noi specii de plante care depasesc zona 6 de inghet. Deci Pawlonia, curmalul, migdalul sau floarea pasiunii nu se vor afla in ofertele noastre.

O parte din plantele aflate pe site-ul nostru sunt produse la Dorohoi, celelalte sunt importate (in general din Polonia).

Ne straduim sa acoperim o gama cat mai variata de specii si varietati. De aceea este imposibil ca tot portofoliul nostru sa fie productie proprie. Urmarim insa sa avem furnizori dintre cei mai competitivi si ceea ce este mai important, precizam in pagina de prezentare a fiecarei plante care este provenienta acesteia.

 

  • Persoana de contact: DOROPAD SRL
  • Localitatea: Dorohoi, ieșirea spre Suceava
  • Telefon: 0745531588 sau 0799883224
  • Website: https://www.pepiniera-gradinaverde.ro
  • Email: shop@pepiniera-gradinaverde.ro

 

Pepiniera elibereaza certificat fitosanitar pentru materialul saditor.

 

 

4.930 Vizualizari

Lasă un comentariu