Vanzare pomi fructiferi – Pepiniera Roman

Pepinierele Roman sunt infiintate inca din anul 1999, avand o experienta vasta in acest domeniu.

Materialul saditor pe care-l producem in cadrul pepinierei este din categoria certificat, iar pomii sunt autentici, liberi de viroze, insostiti de pasaport fitosanitar.

Inmultim peste 120 de soiuri de pomi fructiferi, din toate speciile pomicole, atat soiuri vechi –  consacrate in pomicultura din Romania, dar si soiuri noi introduse in cultura, cu un potential ridicat atat in ceea ce priveste productivitatea, dar si calitatea fructelor, astfel îndeplinind cu brio cerintele din piata.

Pe langa sortimentul foarte variat de soiuri de pomi fructiferi, inmultim si o gama complexa de arbusti fructiferi (zmeur, afin, agris, coacaz rosu, coacaz negru, aronia, goji, capsun, catina), precum si o diversitate de soiuri/culori de trandafiri altoiti.

NOU !!!

Va punem la dispozitie pomi fructiferi pe rod (cu balot de pamânt), in vârstă de 3 – 4 ani, din speciile măr, păr, cireș, vișin, prun, cais, nectarin, piersic si migdal, la prețul promoțional de 150 lei/bucată. 

Specialistii nostri va asigura consultanta de specialitate. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.pepinierele-roman.ro

 

 • Persoana de contact: Dr.Ing.Marius Roman
 • Localitatea: Com. Afumati sos. Petrecheoaia nr.72 Jud.Ilfov
 • Telefon: 0722519934, 0733925472
 • Website: www.pomifructiferi.com
 • Magazin online: www.pepinierele-roman.ro
 • Facebook: Pepiniera pomicola Afumati – Ilfov
 • Email: marius@pomifructiferi.com

 

Pepiniera elibereaza certificat fitosanitar pentru materialul saditor.

18.557 Vizualizari

17 comentarii la „Vanzare pomi fructiferi – Pepiniera Roman”

 1. Am luat acum 3 ani mai multi peri untoasă Bosc.
  I-am ridicat personal de la pepinieră.
  Au rodit doi și nu sunt soiul vandut.(unul e Untoasa de Geoagiu, iar altul Orizont, probabil)
  Îi aștept și pe ceilalți.
  Am luat pomi și de la alți producători și am mai avut câteva cazuri de neconcordanță.
  E cel mai rău să aștepți ani, să-i îngrijești și să-ți organizezi livada sau grădina și apoi
  să vezi că nu e ce-ai crezut.
  Mai multă atenție la identificarea puieților ar fi bună.

  Răspunde
 2. Eu nu am timp sa scriu prea multe, dar am plantat 50 bucati pomi fructiferi de la aceasta pepiniera si au inmugurit deja – VERIFICAT !!! – RECOMAND !!!

  Răspunde
 3. Nu recomand !
  Am comandat in primavara 2019 (martie) 30 buc.vita de vie soiuri de masa- diverse soiuri; in acelasi timp am comandat si de la cimbrudplant(4garden.ro), 33 buc. Coletul de la Pepinierele Roman a fost expediat initial in alta localitate din judetul Arad, cu nume asemanator, desi eu am indicat inclusiv codul postal; ambalarea a fost sub orice critica, radacini libere invelite intr-o folie, semiuscate, mladitele la fel,( probabil butasi ramasi din toamna anului 2018, pastrati in nisip uscat). Am plantat toti butasii pe aceiasi parcela; cei de la ciumbrud s-au prins si s-au dezvoltat foarte frumos 29 buc din 30 ; de la Pepinierele Roman s-au prins 4 buc.., foarte pricajiti si aia, dintr-un total de 30 buc.

  Răspunde
 4. Am cumprat 10 pomi fructiferi, prinderea a fost de 99%, confirmarea soiurilor, anul viitor. Sunt multumit de colaborare si am deja o comanda de 40 pomi fructiferi in asteptare.

  Răspunde
 5. Recomand pepiniera domnului Roman de la Afumați. Am peste 100 de pomi fructiferi de la dânsul în circa 6 ani cumpărați. Doar 2 au dat rateu . Material sădititor de calitate si sănătos i, viguroși

  Răspunde
 6. Valentina Enciu, comandati cu incredere! Am cumparat peste 100 de pomi de la Pepiniera Roman din Afumati si s au prins in proportie de 97%! Odata cu livrarea comenzii, vi se trimit pe mail si instructiunile de plantare si intretinere.

  Răspunde
 7. Eu am luat pentru gradina mea doar 14 pomisori, eram in trecere prin Afumati, este o intreaga industrie aceasta afacere. Multi angajati. Organizat totul, mi-a inspirat incredere, astept sa vad si fructe, deocamdata sunt abia in primul an de la plantare. Succes!

  Răspunde
 8. Foarte buni pomii fructiferi, s-au prins toti. Soiurile corespund descrierii. Eticheta albastra spune totul . Calitate super. Foarte buni!

  Răspunde

Lasă un comentariu