Brazi de vanzare


Informatii de Contact
Contact Tuiagardengreen
0724601508
Bucuresti
70 LEI
Mai multe Informatii
Bradul-simbol al vieţii şi al Crăciunului-10+5 gratis-la ghiveci!!!

Tradiția împodobirii bradului și a casei cu crenguțe de brad este un obicei preluat pe la jumătatea mileniului trecut , bradul simbolizând prin forma sa triunghiulara Sfânta Treime, iar podoabele cu care bradul este împodobit semnificând cunoașterea și bogăția,asemeni pomului sacru din Grădina Edenului, în care se găseau merele-fructele cunoașteri
Sa impodobim si noi unul sau sa ne multumim cu cei din vitrinele magazinelor? Sa luam un brad natural sau artificial? Si daca e natural, sa fie in ghiveci? Mai inalt sau mai scund? Sunt doar cateva dintre intrebarile cu care ne confruntam, mai superficial sau mai serios, in zilele de dinainte de Craciun. Ceea ce nu stiati, poate, e ca toate aceste intrebari sunt firesti si raspunsurile la ele spun foarte multe despre personalitatea noastra. Altfel spus, bradul nostru spune multe despre noi...
de ce sa cumparam un brad in ghiveci
Un copac matur produce aproximativ 120 de kilograme de oxigen pe an, aproape 100 de metri cubi, care sunt suficienţi pentru o familie de trei oameni pe parcursul aceluiaşi an.
Într-o zi însorită, un hectar de pădure absoarbe din aer 120-280 kg de dioxid de carbon şi emană 180-200 kg de oxigen.
Copacii sunt plamânii planetei, dar si una din pricipalele arme de a lupta impotriva incalzirii globale. Iata 9 motive pentru care e bine sa plantam copaci:
Copacii sunt bariere de sunet foarte eficiente, aproape la fel de eficienti ca peretii de piatra. Copacii plantati strategic pot micsora zgomotele traficului rutier sau cele provenite de pe aeroporturi.
Copacii produc oxigen. Un copac cu frunze, ajuns la maturitate, produce intr-un sezon necesarul de oxigen inhalat de 10 oameni intr-un an.
Copacii sunt consumatori de carbon, un factor important in accentuarea efectului de sera. O padure urbana poate stoca intreaga cantitate de carbon produsa de respectivul oras.
Copacii curata aerul. Ei intercepteaza particulele din aer, reduc caldura, absorb poluantii. Copacii lupta impotriva poluarii aerului prin reducerea temperaturii aerului, si prin retinerea particulelor din aer.
Copacii au efect terapeutic. Specialistii definesc silvoterapia – drept metoda terapeutica prin care poti preveni si vindeca bolile, folosind energia emanata de copaci. Oxigenul ajuta la activarea circulatiei sangvine, creste numarul globulelor rosii, usureaza respiratia in cazul bolilor pulmonare, oxigeneaza creierul (intârziind, astfel, imbatrânirea). Si, nu in ultimul rând, o plimbare prin padure te va face sa dormi mai bine dupa aceea. In cazul persoanelor fara probleme de sanatate, silvoterapia este recomandata pentru intarirea organismului, pentru combaterea stresului si a oboselii.
Plantezi un brad salvezi o viata
oferta-10+5 gratis
pret-150 ron
se livreaza la inaltimea de 1,50cm-1,70cm
70ron
oferta-10+5 gratis
se livreaza la inalimea de 1m