Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Venig

     Pepiniera Venig a fost infiintata in anul 2008 dupa ce Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Pomicola Oradea si-a incetat activitatea.

     Cercetarea in domeniul materialului saditor, specia pomi fructiferi a fost continuata de catre Doamna Venig Aurora, care isi desfasoara activitatea in cadrul Universitatii din Oradea, Facultatea de Protectia Mediului,Departamentul Agricultura-Horticultura ca si conferentiar universitar.

Proprietara pepinierei, doamna Venig Aurora impartaseste din vastele cunostiinte si bogata experienta, pregatind studentii in domeniul pomiculturii.

Rezultatele  activitatii desfasurate pe parcursul anilor si-au lasat amprenta in 5 carti publicate ca unic autor si 3 carti ca si colaborator. Deasemenea cele peste 90 de lucrari stiintifice publicate in tara si in strainatate, conferinte si cursuri obtinute prin burse oglindesc o vasta activitate desfasurata de doamna Venig Aurora, proprietara pepinierei.

Alaturi de doamna Venig Aurora, in cadrul activitatii producerii de pomi fructiferi, participa si sotul dansei, la randul sau ,doctor in Agricultura, intreprinzand numeroase cercetari in domeniul Pedologiei, privind pretabilitatea si favorabilitatea solurilor din judetul Bihor pentru plantatii pomicole, vita de vie, cereale si plante tehnice. Domnul Venig Adrian este si expert tehnic judiciar autorizat de Minsterul Justitiei in probleme agricole.

 

Pepiniera elibereaza certificat de calitate pentru materialul saditor.

 

 

2.913 Vizualizari

3 comentarii la „Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Venig”

Lasă un comentariu