Pomi fructiferi de vanzare – SCDP BISTRITA

Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultura Bistrita vinde material saditor pomicol adaptat conditiilor pedoclimatice ale Transilvaniei din speciile mar, par, prun din cele mai valoroase si productive soiuri de pomi fructiferi la preturi avantajoase.

Procurarea materialului se face de la pepiniera statiunii din localitatea Bata sau de la magazinul de prezentare al unitatii situat in Bistrita, str.Mihai Eminescu.

 • Persoana de contact: Platon
 • Firma: Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru PomiculturaLocalitatea: Bistrita
 • Adresa: Drumul Dumitrei Nou nr.3,
 • Telefon: 0735879743, 0722896901, 0766377705
 • Email: scdpbn@yahoo.com

Pepiniera elibereaza certificat fitosanitar.

4.190 Vizualizari

5 comentarii la „Pomi fructiferi de vanzare – SCDP BISTRITA”

 1. Buna ziua,
  As dori sa stiu de unde se poate procura contra cost material saditor pomicol, de la pepiniera statiunii din localitatea Bata. Am inteles ca aveti un magazin de prezentare al unitatii SCDP situat in Bistrita, str.Mihai Eminescu. Daca se poate si un numar la locatia magazinului, de unde probabil se pot cumpara pomii fructiferi. Aveti o alta locatie de unde se poate cumpara? Multumesc anticipat! Cu stima, Andrei C.

  Răspunde
 2. Materialul saditor de la SCDP Bistrita este de exceptie. Am plantat o livada de 2 hectare cu pomi fructiferi de la SCDP BISTRITA. Pomii fructiferi au avut prindere de 90 %. Sunt in anul 4, anul trecut majoritatea au rodit. Recomand aceasta pepiniera!

  Răspunde

Lasă un comentariu