Brazi de craciun – Pepiniera SC Bols Stefanescu SRL

Pepiniera SC Bols Stefanescu SRL a luat fiinta prin asocierea unui fermier roman cu o apreciata companie daneza bine ancorata in piata europeana a crescatorilor de brazi de craciun – Bols Forstplanteskole.

Bols Forstplanteskole este compania ce a integrat complet procesele ce tin de cresterea si dezvoltarea brazilor de craciun.

Intr-o piata tot mai specializata putine firme cu accent forestier din Europa au reusit performanta de a grupa procese ce tin de la recoltarea semintelor direct din Georgia (zona de provenienta a bradului nordmann).

Deasemeni obtinerea puietilor de brad de inalta calitate in pepiniere proprii precum si cresterea, dezvoltarea si comercializarea brazilor ce craciun si ornamentali.

Acesta este motivul pentru care ofertele de pret si calitate intrec concurenta.

Desi multe tari vest-europene au o mare traditie in cresterea in plantatie a brazilor de craciun.

Romania are conditii mult mai prielnice si multe alte oportunitati pentru a realiza acelasi lucru.

Astfel Bols Stefanescu a dezvoltat in Romania, in zona Maramuresului, primele plantatii de brazi de craciun din specia abies nordmanniana cu aportul expertizei daneze.

Conditiile propice si profesionalismul ne-au ajutat sa producem brazi de craciun de buna calitate.

Brazii produsi au aspect frumos, sunt vigurosi, cu forme regulate si o buna densitate.
Acum – totodata, reusim sa obtinem in pepiniera proprie puieti de brad perfect adaptati. Brazii sunt plantati ulterior in plantatiile proprii sau in altele prin parteneriate cu alti producatori sau proprietari de teren.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 

 • Persoana de contact: SC Bols Stefanescu SRL
 • Adresa : Cluj Napoca, Str. Odobesti nr. 10A
 • Judetul: Cluj
 • Telefon: 0744 50 56 11 – 0774 54 15 74
 • Email: sibi@pepiniere-brazi.ro – bolsstef@gmail.com

vanzare brazi de craciun

3.411 Vizualizari

5 comentarii la „Brazi de craciun – Pepiniera SC Bols Stefanescu SRL”

 1. Buna ziu, as dori sa va contactez pt Brazi dar ambele numere care le ave-ti afisate nu corespund,imi lasa-ti va rog un contact pt colaborare multumesc!

  Răspunde
 2. In urma discutiei cu d-voastra de astazi , am ramas foarte placut impresionat , atit de caracterul tehnic profesional cit si de modul cum tratati colaboratorii, precum si atentia cu totul deosebita a brazilor , a tehnologiilor de plantare si intrtinere , si a modului de publicitate a brazilor din danemarca . Cu multa stima si respect deosebit , gh. pop din baia mare.

  Răspunde
   • Buna ziua! Numerele de telefon pentru pepiniera de brazi sunt ok. Am contactat personal producatorul si mi-a confirmat valabilitatea lor. Va rugam sa incercati din nou, de obicei seara. In pepiniera nu are semnal gsm. Va multumim!

    Răspunde

Lasă un comentariu