Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Dumbrava

Pepiniera DUMBRAVA elibereaza pentru pomii produsi, documente de calitate si conformitate, deoarece isi desfasoara activitatea sub directa supraveghere a I.T.C.S.M.S. Constanta si a Oficiului Fitosanitar Constanta dar si sub indrumarea Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru pomicultura – Pitesti -Maracineni.

 

 • Persoana de contact: Gigi Dumbrava
 • Localitatea: Cobadin, judetul Constanta
 • Telefon: 0748212801
 • Email: director@comforex.ro
 • Website: www.fructifer.ro
 • Facebook: https://www.facebook.com/Pepiniera-Dumbrava
 • Pret pomi fructiferi de la 7 lei/buc – in fuctie de cantitate

 

Pepiniera elibereaza certificat de calitate pentru materialul saditor

 

9.015 Vizualizari

11 comentarii la „Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Dumbrava”

 1. Gutuia este unfruct valoros, sunt ani insa in care nu prea este cautata. Si eu am plantati aproximativ 20 bucati dar nu am avut probleme cu vanzarea, doar pretul difera de la an la an. Eu zic sa fii perseverent si sa nu renunti asa usor. Incearca totusi si la fabricutele de conserve fructe.

  Răspunde
 2. Oare se merita sa mai pui gutui! Anul trecut fost de proba cu gutui la Matca Galați singurul care a vrut sa cumpere a fost un țigan care mia oferit 1 leu pe kg la trimis undeva am venit înapoi la Panciu Vrancea am pus gutuile la gunoi am luat drujba și am tăiat toți gutuii asa ca Români mâncați din afara ale noastre au tifos

  Răspunde
 3. Am comandat pomi fructiferi la Pepiniera Dumbrava, au venit, dar mi se par cam subtirei, ma refer la caisi si peri din soiuri diferite. Un prieten a comandat ciresi si parca erau ceva mai grosi la tulpina. Pomii fructiferi de la aceasta pepiniera au fost recomandati de un prieten horticultor. I-am plantat , revin cu detalii anul viitor, sa va spun cum au crescut si cati s-au prins.

  Răspunde
 4. Am cumparat pomi fructiferi de la aceasta pepiniera. Pomii fructiferi arata foarte bine avand in vedere ca anul acesta a fost unul secetos. I-am plantat in gropi de 50x50x50 cm cu adaos de mranita si apa. Pana acum totul a fost ok . Recomand aceasta pepiniera pentru seriozitate si calitatea materialului saditor.

  Răspunde
 5. Am comandat pomi fructiferi de la aceasta pepiniera. Toti pomii plantati, aproape 100 au crescut bine. Totusi doi dintre ei – peri – acum in anul doi, au lastari de doar 15 centimetri. Mi-a recomandat un inginer horticultor sa sap in jurul lor 1m x 1m , sa adaug in sol mranita, cam trei galeti la fiecare. Am incorporat in sol mranita si am adaugat 50 litri de apa. In primavara va spun daca a functionat.

  Răspunde
 6. Pomii fructiferi arata foarte bine, sunt crescuti peste 1,7 m. MAaterialul saditor este de calitate buna si s-a prins 100%. Am cumparat anul trecut.

  Răspunde

Lasă un comentariu