Arbusti fructiferi si ornamentali de vanzare – Pepiniera Peris

Continuand pasiunea si experienta de 30 de ani a tatalui meu, dupa absolvirea Facultatii de Horticultura, am continuat traditia familiei, studiind si producand plante exotice si ornamentale in pepiniera noastra, situata la 30 km nord de Bucuresti, in comuna Peris, jud. Ilfov, la 7,5 km de DN 1 din Tancabesti.

Aici am creat o colectie de plante care cuprinde diverse varietati de smochin, kiwi, liliac indian, banana nordului, bambus, magnolie si nu numai.

In urma colaborarii cu TVR 1 si emisiunea ,,In gradina Danei ” au rezultat diverse proiecte cu prezentari ale produselor noastre si a experientei acumulate.

Intrucat de relatia cu clientii si expedierea produselor dumneavoastra se ocupa o singura persoana, pentru o cat mai buna colaborare, nu ezitati sa sunati in legatura cu comenzile facute sau daca aveti alte intrebari. Va multumesc.

 

5.453 Vizualizari

2 comentarii la „Arbusti fructiferi si ornamentali de vanzare – Pepiniera Peris”

  1. In luna noiembrie am vorbit cu dvs.si am comandat: kivi, kaki …Astept sa-mi spuneti daca puteti trimite comanda si cand(cred se poate când se incalzeste)&

    Răspunde
  2. Am luat anul trecut cativa kaki, s-au prins si au crescut destul de bine. Vad ca pana acum au trecut cu bine gerurile din iarna asta. Recomand aceasta pepiniera pentru seriozitate si calitatea materialului saditor.

    Răspunde

Lasă un comentariu