Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Kulcsar

Suntem o familie care ne ocupam de producerea si comercializarea de pomi fructiferi si trandafiri.

Cu o traditie de peste 15 ani in domeniu, va oferim soiuri valoroase pentru marimea, productivitatea si calitatea fructelor, putand fi consumate atat in stare proaspata cat si pentru procesare.

Oferim material saditor pomicol autorizat, dintr-o gama variata, controlat din punct de vedere fitosanitar si calitativ.

Familia noastra a dovedit de-a lungul anilor seriozitate, devotament si profesionalism cu calitatea produselor apreciate pe piata.

Pepiniera noastra este controlata de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor Alba Iulia.

Pepiniera Kulcsar va garanteaza material saditor de calitate pentru infiintarea plantatiilor comerciale si gospodaresti.

Va oferim posibilitatea de a comanda anticipat cu 2 ani soiuri preferentiale si cantitatea dorita, iar noi le producem. 

Pepiniera elibereaza certificat de calitate pentru materialul saditor

 • Persoana de contact: Ing. Horticol Kulcsar Amalia
 • Localitatea: Aiud
 • Judetul: Alba
 • +40744870389 – Ing. Horticol Kulcsar Amalia (Productie/ Comenzi)
 • +40749778969 – Kulcsar Eugen (Comenzi)
 • +40756392541 – Kulcsar Viorica (Comenzi)
 • Website: http://www.pepinierakulcsar.ro
 • Email: pepinierakulcsar@gmail.com
 • Pret: negociabil in functie de cantitate
2.172 Vizualizari

4 comentarii la „Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Kulcsar”

 1. Am cuparat acum mai bine de 10 ani pomi de la aceasta familie care vindea in piata din Deva. Nu au corespuns soiurile decat in mica masura, in rest prunul, prun, marul, mar ciresul, cires! 🙂 Seriozitatea mai la urma, goana dupa profit a predominat ca si la multi altii. Un carcotas m-a tras de maneca si m-a sfatuit sa nu fiu asa credul ca oamenii cumpara puieti de la pepiniera din Aiud, unde i-a vazut personal.
  Intre timp au ajuns mare pepiniera. Sa le ajute Dumnezeu!

  Răspunde
 2. Am cumparat pomi de la aceasta pepiniera ani la rand. Sunt multumit de pomisori, s-a respectat soiul cerut, ceea ce scria pe eticheta, aia era.
  Am recomandat pepiniera si vecinilor mei, sunt multumiti si ei.

  Răspunde
 3. Pomi fructiferi slabi calitativ. Am cumparat si nu sunt liberi de virusi asa cum ar trebui. Plum pox la cais si cancer la ciresi. Nu recomand!

  Răspunde
 4. Cam lasa de dorit materialul saditor. Am cumparat anul trecut si nu prea s-a prins. Din 54 de pomi fructiferi si 23 de arbusti fructiferi au trecut vara doar 19 si respectiv 8 bucati material saditor. Materialul saditor cred ca a fost bolnav din pepiniera, cel putin asa mi-a spus un inginer horticultor din zona mea – Oradea.

  Răspunde

Lasă un comentariu