Pomi fructiferi si arbusti fructiferi de vanzare – Pepiniera Csaba

       Pepiniera a fost infiintata in anul 1991, fiind rodul muncii a trei generatii de pepinieristi recunoscuti la nivel national – bunicul meu Takacs Stefan, apoi tatal meu Takacs Laurean si eu Takacs Csaba.

       Pepiniera cu traditie in producerea puietilor de pomi fructiferi si a butasilor de trandafir.

       Specii pomicole produse in pepiniera noastra: Meri, Peri, Pruni, Caisi, Ciresi, Piersici, Visini, Gutui, Nectarini

Pentru a fi siguri ca beneficiati de calitatea de top a produselor pepinierei Csaba Aiud va sfatuim sa cumparati aceste produse direct de la noi, fie online prin intermediul acestui site web, fie comandand produsele prin telefon la unul din numerele de telefon prezentate pe site. Nu ne asumam raspunderea pentru produsele pe care le achizitionati de la terti care pretind ca ar proveni de la Pepiniera Csaba Aiud.
Costurile de transport sunt suportate de clienti.
Va multumim pentru intelegere si asteptam comenzile dumneavoastra !

Livrarea pomilor fructiferi se face prin curier rapid.

Pentru orice informatii va stam la dispozitie, asa ca nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin mail.

http://www.pepinieracsaba.ro

Pepiniera elibereaza certificat de calitate pentru materialul saditor.

pepiniera-csaba

31.397 Vizualizari

18 comentarii la „Pomi fructiferi si arbusti fructiferi de vanzare – Pepiniera Csaba”

 1. Buna ziua , ma intereseaza puietii de pomi fructiferi si alte plante, ce soiuri aveti, si in ce an sunt, 1-2 ? Aveti o lista de preturi si produse ? Din ce data se pot ridica si de unde ? pretul e negociabil ? Mmesc

  Răspunde
 2. In urma cu 5 ani am comandat diversi pomi. S au prins toti, s au adaptat la clima si au inceput sa rodeasca. Sant foarte multumit

  Răspunde
 3. Buna ziua! Am cumparat si eu pomi fructiferi de la Csaba in toamna anului 2020, coletul a fost ok. Pomii arata foarte bine. Am luat 100 bucati pomi fructiferi din speciile mar, par, cires, visin, ps care i-am si plantat imediat.
  Revin in luna mai sau iunie sa va spun cum a fost prinderea.

  Răspunde
 4. Recomand si eu Pepiniera Csaba, am cumparat material saditor de la ei si am fost foarte multumita. Sunt foarte seriosi si am primit ceea ce am comandat. Comanda a fost de 25 pomi fructiferi, respectiv ciresi din soiul Kordia. Super ciresele! Pomii au 4 ani si au rodit binisor anul acesta.

  Răspunde
 5. Buna tuturor!
  Despre Pepiniera Csaba am doar cuvinte de lauda, am comandat pomi fructiferi din mai multe specii anul trecut si in urma cu 5 ani.
  Coletul de la Pepiniera Csaba arata exemplar, materialul saditor este foarte bine proportionat – radacina – tulpina, ramuri. Unii pomi fructiferi plantati au si rodit, soiurile cumparate se confirma.
  Prinderea a fost de 100%. De asemeni si plantarea a fost facuta conform indrumarilor Domnului Csaba.
  Recomand cu placere Pepiniera Csaba!

  Răspunde
 6. Anul trecut am comandat 3 pomi meri, nu a ajuns comanda nici acum. Anul acesta incerc din nou si comand 10 bucati meri . Trag speranta ca a fost o eroare si in acest sezon se remediaza.

  Răspunde
 7. Buni pomii fructiferi. Eu am cumparat calitatea a doua, avand un buget mai restrans. Toti 42 pomi fructiferi s-au prins si anul acesta, 3, astept sa rodeasca bine. Recomand Pepiniera Csaba !!!

  Răspunde
 8. Am cumparat 150 pomi fructiferi, ciresi din soiul Kordia. Pomi fructiferi de inalta calitate, fara boli, acum sunt anul trei, astept sa rodeasca. Au avut o crestere foarte buna.

  Răspunde
 9. Foarte buni pomii fructiferi! Am cumparat 30 ciresi din soiul Kordia. Coletul a sosit in doar 3 zile. Pretul foarte ok – 9 lei/bucata. Personalul angajat foarte serviabil. Multumesc Pepiniera Csaba !!!

  Răspunde
 10. Nota 10 pentru calitate, pentru curier nu am nota, nu exista, au facut pomii fructiferi pe drum aproape 10 zile. Ma mir ca s-au prins toti. Asta se intampla in anul 2017 in luna noiembrie.

  Răspunde
 11. Foarte bun materialul saditor.
  Am achizitionat toamna anului 2018 un numar de 300 bucati de pomi fructiferi din specia cais, din mai multe soiuri.
  Toti pomii fructiferi vanduti de Pepiniera Csaba s-au prins si cresc fara probleme, bineinteles cu tratamentele efetuate la timp.
  Recomand cu mare drag Pepiniera Csaba!!!

  Răspunde

Lasă un comentariu