Butasi goji de vanzare – Pepiniera Goji Bio Brasov

Pepiniera Goji Bio Brasov, a fost infiintata si autorizata inca din 2013, producand exclusiv material saditor de Goji certificat. In toata activitatea am produs peste 250.000 de plante Goji de ce mai buna calitate. Putem spune ca cele mai multe culturi certificate de Goji din Romania, au fost infiintate cu material saditor si recomandari preluate din pepiniera nostra.

Detinem totodata o plantatie de Goji pe 2,5 ha in Codlea, Brasov, de unde interesul nostru crescut pentru serviciile post vanzare ale culturii de Goji.

Pepiniera Goji Bio Brasov, a fost certificata ecologic in 2017, reprezentand singura pepiniera de Goji, Bio din regiune. Toate recomandarile si tehnologia de cultura recomandata, foloseste doar produse aprobate in cultura ecologica. In 2019 am omologat propriul soi de Goji “KRONSTADT”, iar din acest moment suntem eligibili pentru proiecte cu finantare europeana. In acest moment oferim material saditor de Goji, certificat “C.A.C” si “CERTIFICAT”

Pepiniera noastra este un model de afacere pentru cei interesati sa investeasca in acesta cultura, toate informatiile bazandu-se pe experienta de peste 7 ani din plantatiile proprii si ale partenerilor nostri.

 

PEPINIERA ELIBEREAZA CERTIFICAT FITOSANITAR.

 

  • Persoana de contact: Adrian NICOLAE
  • Localitatea: Drumul Halchiului, Codlea
  • Telefon: 0722504823
  • Email: office@gojibiobrasov.ro
  • Website: https://www.gojibiobrasov.ro
  • Pret: 15 lei

5.200 Vizualizari

7 comentarii la „Butasi goji de vanzare – Pepiniera Goji Bio Brasov”

  1. Plante de calitate. Butasii de goji cumparati de la aceasta pepiniera s-au prins intergral. Butasii de goji nu sunt pretentiosi la ingrijire. Am cumparat 10 in urma cu aproape un an. Anul viitor sper sa mananc fructe goji.

    Răspunde

Lasă un comentariu