Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Neagu

Pepiniera Neagu va pune la dispoziție soiuri garantate de pomi fructiferi și butasi vita de vie, diferite specii si soiuri.

Livram prin curier sau posta.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații.

Pepiniera elibereaza certificat fitosanitar.

 • Persoana de contact: Neagu
 • Localitatea: Breaza – judetul Buzau
 • Telefon: 0732049342
 • Email:
 • Preturi: negociabile
2.512 Vizualizari

3 comentarii la „Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Neagu”

 1. Şi eu am cumpărat 500 de cireşi,ambalarea ,transportul şi pomi ca atare arată super,mi+au fost furaţi vreo 40 şi d.ul Neagu a fost foarte amabil mi+a trimis exact nr.şi soiul care l+am cerut pentru completare.Mulţumesc încă o dată!

  Răspunde
 2. Am cumparat la data de 28.februarie.2020 de la dvs.vita de vie altoita si din 200 de vite ,nu sau prins de cat 105 buc.,procentul este foarte mare,as dori sa complectez lipsa si sa pun din nou expl.am lipsa urmatoarele soiuri >
  Hamburgar 8 buc. Cardinal 10 buc, Moldova 4 buc., Italia 6 buc. Victoria 7 buc. Afuzaliu 8 buc, Otonel 16 buc.,Feteasca regala 19 buc,Tamaioasa 11 buc . si Ananas 6 bucati,.
  Total vite neprinse sunt 95 de buc,aceste soiuri de vita sunt udate prin picurare deci nu a fost vorba de seceta sau ca,nu ar fi avut umiditate.Astept sa vad ce soiuri am primit comparativ cu ce am comandat.

  Răspunde
 3. Am cumparat butasi vita de vie anul acesta. In Breaza sunt multi producatori de material saditor. Nu stiu daca iti da vreunul certificat fitosanitar sau factura. Sursa altoilor este Statiunea Sahateni. In fine butasii s-au prins in mare parte. Astept sa vad ce soiuri am primit comparativ cu ce am comandat.

  Răspunde

Lasă un comentariu