Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Tuiagardengreen

Pepiniera Tuiagardengreen produce pomi fructiferi din speciile prun, mar, par, cais, cires, visin, piersic, gutui si nuc.

Pomii sunt din soiuri aclimatizate in tara noastra si rezistenti la ger !!!!

Avem o paleta larga de soiuri:

 • ciresi: Bigarreau Morreau, Negre de Bistrita, Pietroase de Cotnari, Armonia
 • pruni: DAgen, Anna Spath, Stanley, Tuleu Gras, Carpatin, Blufree
 • meri: Auriu de Cluj, Florina, Generos, Golden Delicious, Jonagold, Jonathan, Mutsu, Patul, Poinic, Gloster, Jonathan, Clar alb
 • visini: Mari timpurii, Crisana2,
 • piersic: Cardinal, Inka, Suncrest
 • cais: Goldrich, Harcot, Sirena Umberto

Butasi mur de vanzare

Pepiniera Tuiagardengreen produce arbusti fructiferi si plante ornamentale de gradina

Vindem muri thornfree butasi-50+50 gratis din pepiniera proprie!!!!

Murul este cea mai generoasa cultura -usor de intretinut rezistent la boli-si ger la temperaturi scazute!!!!

Poate deveni o afacere de familie foarte profitabila!!!!

Produce fructe din primul an de la plantare. Murul thornfree este un soi foarte viguros ramuri lungi fara spini-fructul mare. Forma conic alungita, epiderma neagra cu tenta violacee, foarte lucioasa. Maturare -decada a II a august – decada I septembrie-productivitate mare!!! Murul se cultiva pentru fructele si frunzele sale cu proprietati tonice, diuretice, sudorifice, laxative si depurative. Se recomanda in tratarea starilor de astenie, dispepsii, dermatoze, constipatie si stari febrile.

Fructele se consuma in stare proaspata de catre persoanele care sufera de diabet, dispepsie (dificultatea de a digera alimente), reumatism si sub forma prelucrata, sucuri, sirop, dulceata, etc. Frunzele au proprietati astringente, diuretice si laxative.

Pret: Butasi mur de vanzare din soiurile Thornfree, Loch ness, Navaho, Silvan – 4lei / butas anul 2.

Butasi zmeur de vanzare

Vanzare Butasi zmeur din soiurile Lathan, Rubin, Cayuga, Cytria, Polka din pepiniera proprie . Produce fructe din primul an de la plantare. Butasii au o creştere rapidă. Aceste soiuri au rezistenţă ridicată la îngheţ şi sunt destul de rezistenti la boli. Fructul este de dimensiuni deosebit de mari. Recoltarea începe la mijlocul lunii iulie pană în octombrie – noiembrie la venirea îngheţului, cu un vârf de producţie la mijlocul lunii august. Pot fi folosite atât în stare proaspătă cât şi congelata sau pentru prepararea de dulceţuri, gem, sirop etc.

Pret: butasi zmeur – 4 lei/ buc

VANZARE TRANDAFIRI CU PORT INALT

Trandafirii cu port înalt sunt deseori întâlniți în grădinile și parcurile francezilor, fiind considerați deosebit de frumoși și atrăgători, datorită coroanei care înflorește abundent. Trandafirii pomișor aduc o notă elegantă oricărei grădini și pot fi folosiți atât în delimitarea aleilor cât și în grupuri de plante. Dacă sunt plantați în ghivece, trandafirii altoiți în trunchi pot fi folosiți pentru a decora și ușa de acces în casă. 

 • Persoana de contact: Tuiagardengreen
 • Localitatea: Prahova
 • Telefon: 0724601508
 • Website: https://tuia-garden-green.webnode.ro
 • Facebook: https://www.facebook.com/tuiagardengreen.tuiagardengreen.7
 • Email: tuiagardengreen@gmail.com

 

5.733 Vizualizari

5 comentarii la „Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Tuiagardengreen”

 1. Am facut o comanda de pomi columnari anul trecut de la dv…sunt foarte multumita doresc sa mai cumpar o cantitate mai mare curmal si banana nordului-v-am trimis comanda pe mail…Multumesc frumos pentru curmal cadou
  Votez pentru pepiniera TUIAGARDENGREEN.

  Răspunde
 2. Buna ziua, Din august am făcut o comanda și nu am primit nici un răspuns. Comanda a fost de butasi meu 50+50. Ce fac cumpere din alta parte , am gasit și la un preț destul de bun. Nu vreau sa încurc.

  Răspunde

Lasă un comentariu