Vanzare pomi fructiferi – Pepiniera Zamfira

Pepiniera Pomicola Zamfira din judetul Prahova a fost infiintata la inceputul anilor ’60 ca parte a G.A.S. Magurele. Ulterior aceasta a facut parte din Statiunea de Cercetare si Productie Pomicola Magurele incepand cu anul 1977.

In anul 2005 PEPINIERA POMICOLA ZAMFIRA  si-a propus sa produca cat mai multi pomi fructiferi cu certificat fitosanitar. Este foarte important ca atat fermierul cat si pomicultorul amator sa dispuna de material saditor liber de virusi si boli.

PEPINIERA ELIBEREAZA CERTIFICAT FITOSANITAR.

 • Persoana de contact: Patrascu Razvan
 • Localitatea:  Lipanesti, DN 1A, drumul Ploiesti-Valeni de Munte-Cheia-Brasov (la 12 km de Ploiesti)
 • Telefon: 0244215170, 0722368109
 • Email: pimfruit@gmail.com
 • Pret pomi fructiferi: incepand cu 12 lei buc
12.868 Vizualizari

3 comentarii la „Vanzare pomi fructiferi – Pepiniera Zamfira”

 1. Am dat startul plantărilor de toamnă. 😁
  Pentru început, îmi fac încălzirea cu 5 pomișori de la Pepiniera Zamfira PH, din care 3 pruni (Hanita, Presenta, Tophit) și 2 peri (Williams, Getica).
  #Plusuri:
  Pomișorii sunt foarte bine dezvoltați, prunii la aprox 2 m, iar perii la 1,5 m. Rădăcini bune. Prunii altoiți pe St.Julien, iar perii pe franc.
  #Minusuri:
  Lipsa etichetelor. Pomii nu sunt etichetați. Eu i-am luat direct din pepinieră și întradevăr erau grupați separat, cu etichetă pe fiecare grup, dar nu individual. Lumea cumpăra, dar poate nu-și dădeau seama că îi amestecă și acasă nu mai știe care cum este …
  Eu am cerut etichetarea lor și a fost făcută cu marker-ul pe o etichetă galbenă … 😳
  Să sperăm că și corespund … 😊
  Deocamdată rămâne pepiniera nr.2 în topul personal, pe primul loc fiind Pepiniera Roman.
  Spor la plantat!

  Răspunde
 2. Am achizitionat 50 pomi fructiferi din care s-au prins 45 bucati. Am soiuri gresite fata de ce am comandat. Am cerut florina = jonathan, jonathan = jonagold si lista poate continua. Ca raspuns la intrebarea „de ce?” angajatii mi-au raspuns „sunt la fel” – ei bine pentru mine nu sunt la fel.

  Răspunde

Lasă un comentariu