Pomi fructiferi de vanzare – Pepiniera Lazin

Suntem o familie de ingineri horticoli, cu vechime și experiență în pomicultură şi horticultură, în general.  Producem puieți de pomi fructiferi. Producem și fructe și legume pe terenurile părinților și bunicilor noștri, cu plăcere și cu dragoste pentru acestă profesie. Ne găsiți ușor în casa părintească de pe strada Principală, numărul 649, din comuna Apa, judeţul Satu Mare. Producem deopotrivă pentru amatori și profesioniști, pomi sănătoși, cu rădăcini puternice și cu coroana proiectată. Pomii sunt  crescuți cu grijă și pasiune. Vor intra repede pe rod spre bucuria celor ce-i plantează, a copiilor și nepoților lor.
Suntem o pepinieră autorizată, aflată sub controlul I.T.C.C.S.M.S. și a U.F. Satu Mare. Ne supunem tuturor regulilor de autorizare, certificare și control în conformitate cu legislația națională și europeană în vigoare.

Sănătatea puieților oferiți de noi este garantată !

Pentru amatori, încercăm să reînviem savoarea și gustul vechilor soiuri românești (și nu numai). Dorim sa readucem în cultură pomi rezistenți la boli, dăunători, ger și secetă, adaptați solurilor și climei noastre. Am descoperit, prin livezile vechi, meri Parmen și PătulŞovari și PoinicRozmarin sau Popeşti, dar și prune bistrițene și ringlote, cireșe pietroase, moșmoane și gutui. Le înmulțim din dorința de a vă oferi pomi care pot produce pentru copii și nepoții noștri fructe sănătoase, gustoase și atrăgătoare, cu mai puține substanțe toxice. De asemenea, avem în sortiment soiuri consacrate ce nu pot lipsi din grădinile de pe lângă casele noastre: JonathanGolden Delicios și Florina la măr, Reine Claude D’Althan (Renclod) și Stanley la prun, Williams și Curé la păr, etc.

 

  • Persoana de contact: Pepiniera Lazin, Satu Mare
  • Localitatea: Lazin , str. Principală, nr. 649, jud. Satu Mare
  • Telefon: 0756 072 115 — 0756 072 092
  • Website: https://www.pepinieralazin.com
  • Facebook: https://www.facebook.com/pepinieralazin
  • Pret pomi fructiferi : 12 lei / buc

 

Pepiniera elibereaza certificat de calitate pentru materialul saditor.

 

950 Vizualizari

Lasă un comentariu